Govern corporatiu


loader Cargando...

Per a Cajamar Caja Rural, atesa la seva naturalesa i principis socials, i ja que exerceix activitats en tots els àmbits dels mercats financers, d'inversió i asseguradors, disposar d'instruments de govern corporatiu no constitueix només una obligació, sinó també una necessitat. És el sistema que li permet transmetre l'eficàcia i la professionalitat amb què dia a dia fa front als reptes propis de la seva activitat.

Cajamar Caja Rural està adherida al reglament intern de conducta en l'àmbit del mercat de valors, que s'aplica als membres del Consell Rector i als directius i als treballadors, la feina dels quals estigui relacionada principalment o directament amb les activitats i els serveis de l'entitat en l'àmbit del mercat de valors, o que tinguin accés, de forma habitual, a informacions relacionades amb Cajamar Caja Rural o amb les societats del seu grup. De la mateixa manera, aquest reglament s'aplica a l'entitat atès que estableix mesures d'organització i de funcionament en l'àmbit de les seves activitats relacionades amb el mercat de valors.

Cajamar Caja Rural ha obtingut el certificat de qualitat lliurat per l'Institute of Internal Auditors (IIA) i el segell de qualitat QAR amb el número 06.005-E, com a reconeixement del fet que les seves activitats d'auditoria interna compleixen les normes internacionals per a l'exercici professional de l'auditoria interna.