Política de galetes

loader Cargando...

Què és una galeta?

És un fitxer de text que alguns servidors remeten al dispositiu de l'usuari per registrar informació sobre el que hem estat fent per les seves pàgines, permetent millorar així la qualitat i seguretat de la pàgina web. Tenen una data de caducitat associada.

¿Per a què serveixen?

Les galetes s'utilitzen per facilitar la navegació, per motius de seguretat i per obtenir més eficàcia i personalització dels serveis oferts als usuaris. Teniu en compte que les galetes no poden danyar el vostre equip i que, a canvi, el fet que estiguin activades ajuden a identificar i resoldre els errors.

Classificació de les galetes

Les nostres galetes

Com puc deshabilitar les meues galetes?

En navegar i continuar en el nostre web, estareu acceptant l'ús de les galetes; en tot cas, us informem que podeu eliminar-les o deshabilitar-les des de la Configuració del navegador; amb tot, si ho feu, pot tenir conseqüències a l'hora d'usar el lloc i en els serveis que podem oferir-vos.

  • La galeta JSESSIONID és estrictament necessària per accedir a la banca electrònica; si la desactiveu, no podreu accedir-hi.
  • L'eliminació i el bloqueig de la galeta LEIDO farà que aparegui en cada accés a la nostra web la finestra emergent d'informació sobre la política de galetes.
  • I pel que fa al bloqueig de les galetes de Google Analytics, no ens permetria demanar informació estadística, que ens ajudaria a la millora continuada del nostre web.