Les nostres galetes

loader Cargando...

Llista de galetes
Nom Tipus Caducitat Finalitat
JSESSIONID Galeta pròpia i tècnica. Sesió. Aquesta galeta és un identificador de sessió proporcionat pel servidor de Microsoft JSP. S'utilitza per identificar un usuari que hagi iniciat sessió en la nostra banca electrònica.
leido-cajamar Galeta pròpia i tècnica. Dos anys. Aquesta galeta demana informació anònima/dissociada de l'usuari que s'utilitza per indicar si s'ha llegit el missatge d'avís de la nostra "Política de galetes" i s'ha continuat navegant.
_utma, _utmb, _utmc y _utmz Galetes de tercers i analítiques. _utma: 2 anys
_utmb y _utmc: sesió
_utmz: 6 mesos
Aquestes galetes de Google Analytics recopilen informació anònima/dissociada de l'usuari, que és el que s'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari. També registra quan va ser la primera i l'última vegada que va visitar el web. Així mateix, calcula quan s'ha acabat una sessió, l'origen de l'usuari i keywords. Per saber més sobre les galetes d'Analytics i com donar-les de baixa, visiteu http://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html
sb-installed-cajamar, sb-closed-cajamar Galetes pròpias i tècnicas. 10.000 dies i 60 dies respectivament Aquestas galetes recopilen informació anònima/dissociada de l'usuari que navega a través de dispositius mòbils i tablets. S'utilitzen per reocrdar al client la possibilitat d'instal·lar/obrir l'aplicació quan s'accedeix al nostre web des del navegador. Té una durada de 10.000 dies i 60 dies respectivament.