La teva caixa respon

tu caja responde

Solucions en un clicPreguntes freqüents
Preguntes i respostes (en espanyol)

Totes les preguntes que et pots plantejar sobre la nostra banca a distància.

Vídeos explicatius
Vídeos explicatius

Divertits vídeos on et mostrem el funcionament d'alguns dels nostres serveis.

Infografies
Infografies

Accedeix a les nostres infografies i aprèn a manejar la teva banca a distància.

Simuladors
Simuladors

Tots els nostres simuladors al teu servei, perquè puguis calcular-ho tot.D'un cop d'ull

Preguntes freqüents

Per activar la Signatura SMS haurà de trucar al 900 15 10 10 o acudir a la seva oficina, i ser titular d'una targeta no virtual.

Pots enviar transferències en euros a la majoria dels països d'Europa que pertanyen a la zona SEPA, però si vols enviar transferències a altres països amb una divisa diferent de l'euro, posis en contacte amb la teva oficina, ja que s'han de fer una sèrie de gestions que requereixen la teva signatura.

Pots consultar els càrrecs per domiciliacions o altres rebuts, extractes de compte, liquidacions, rebuts de préstec, transferències rebudes ... des de fins com a mínim 3 anys. Imprimeix aquells documents que t'interessin o guarda'ls en el teu ordinador.

Des de la teva banca en línia accedint a la pestanya "Els meus comptes" i seleccionant l'opció "Moviments". A més a més, també pots descarregar els moviments en un fitxer amb format C43 per poder carregar-los així al teu propi programa de comptabilitat.

Sí, només has de marcar l'opció que indica que vols que l'abonament de les transferències es faci el mateix dia en què l'emets. Recorda que aquest servei té un cost, del qual seràs informat abans de signar l'operació.


Vídeos explicatius

Pagament de rebuts caixer i càrrega de mòbil


Simuladors