Preguntes freqüents


loader Cargando...

Podem ajudar-te amb qualsevol dubte que tinguis sobre els serveis que oferim.

Amb tot, si el teu cas o pregunta és molt singular i no la trobes a continuació, fes servir els mitjans que et detallem més avall per ajudar-te immediatament.

Consultes més freqüents segons els clients de Cajamar Caja Rural

Per activar la Signatura SMS haurà de trucar al 900 15 10 10 o acudir a la seva oficina,i ser titular d'una targeta no virtual.

Pots enviar transferències en euros a la majoria dels països d'Europa que pertanyen a la zona SEPA, però si vols enviar transferències a altres països amb una divisa diferent de l'euro,posis en contacte amb la teva oficina, ja que s'han de fer una sèrie de gestions que requereixen la teva signatura.

Des de la teva banca en línia accedint a la pestanya "Els meus comptes" i seleccionant l'opció "Moviments". A més a més, també pots descarregar els moviments en un fitxer amb format C43 per poder carregar-los així al teu propi programa de comptabilitat.

Sí, només has de marcar l'opció que indica que vols que l'abonament de les transferències es faci el mateix dia en què l'emets. Recorda que aquest servei té un cost, del qual seràs informat abans de signar l'operació.

Pots consultar els càrrecs per domiciliacions o altres rebuts, extractes de compte, liquidacions, rebuts de préstec, transferències rebudes... des de fins com a mínim 3 anys. Imprimeix aquells documents que t'interessin o guarda'ls en el teu ordinador.

Per banca en línia en Comptes > Pagaments i seleccionant l'opció de "Consulta i gestió de domiciliacions".

A través d'aquest servei pots atendre els diversos models de pagament de les administracions públiques (Hisenda, comunitats autònomes, ajuntaments, o organismes i entitats dependents de naturalesa pública. Entra en banca en línia en Pagaments > Pagament de tributs, estalviaràs temps i guanyaràs comoditat.

Sí, només has d'anar a la pestanya "Els meus comptes", i seleccionar l'opció "Moviments" i "Entre dates".

Pots consultar els càrrecs per domiciliacions o altres rebuts, extractes de compte, liquidacions, rebuts de préstec, transferències rebudes ... des de fins com a mínim 3 anys. Imprimeix aquells documents que t'interessin o guarda'ls en el teu ordinador.

Des de la teva banca en línia pots accedir a la consulta de domiciliacions des de la pestanya "Pagaments". Et donem la possibilitat de gestionar les teves domiciliacions, donar-ne d'alta de noves, controlar els rebuts pendents, fer devolucions i fins i tot bloquejar definitivament el cobrament d'algun en concret al teu compte. Totes aquestes opcions les tens igualment disponibles com a usuari de banca telefònica.