Preguntes freqüents


loader Cargando...

Operacions de comptes

Podràs veure el saldo del teu compte a la pantalla principal d'accés a la teva banca en línia i a la consulta de moviments. A més a més, si necessites més informació, pots veure-la en l'opció de "Dades compte". Aquesta informació també la pots obtenir a través de banca telefònica.

El saldo que veiem al compte és el saldo comptable. Pot ocórrer que hi hagi una retenció d'alguna quantitat sobre aquest import, produïda per l'ingrés de xecs d'altres entitats, provisions de fons per a formalització d'hipoteques, enviament de remeses de rebuts, etc. En aquest cas, hauràs de consultar el saldo disponible, que és aquell del qual pots disposar fins al moment en què desaparegui la retenció indicada anteriorment.

Per modificar els titulars d'un compte has de posar-te en contacte amb la teva oficina, ja que han de fer-se una sèrie de gestions que requereixen la teva signatura i la de les altres persones que intervenen en el compte.

Des de la teva banca en línia accedint a la pestanya "Els meus comptes" i seleccionant l'opció "Moviments". A més a més, també pots descarregar els moviments en un fitxer amb format C43 per poder carregar-los així al teu propi programa de comptabilitat.

Sí, només has d'anar a la pestanya "Els meus comptes", i seleccionar l'opció "Moviments" i "Entre dates".

Si vas contractar el teu compte en una sucursal, hauràs d’anar-hi per tramitar-ne la cancel·lació. Pots consultar les dades de contacte de la teva oficina al nostre buscador.

Si vas contractar el teu compte a través d'Internet o per telèfon, hauràs de remetre'ns una sol·licitud signada per tots els titulars. Pots fer-ho des de banca electrònica (en Utilitats > Documentació), per correu postal o acudint a qualsevol de les nostres oficines. Contacta amb nosaltres si tens dubtes.