Preguntes freqüents


loader Cargando...

Transferències

Des de la teva banca en línia o telefònica, fer una transferència a una altra entitat és fàcil i ràpid; només necessites saber l'IBAN del compte, el titular i la quantitat. A més a més, pots indicar que l'ingrés es faci efectiu el mateix dia, sempre que la facis abans de les 14:00 (horari peninsular, fins a les 11:00 per a eurotransferències). Els traspassos entre els teus comptes són senzills i a l'instant. Si vols, pots fer que aquestes transferències o traspassos es facin de manera automàtica segons la periodicitat que estableixis. També pots fer-ho a través de banca telefònica amb l'ajut d'un agent especialitzat.

Des de la teva banca en línia pots accedir a la consulta de domiciliacions des de la pestanya "Pagaments". Et donem la possibilitat de gestionar les teves domiciliacions, donar-ne d'alta de noves, controlar els teus rebuts pendents, tornar rebuts i fins i tot bloquejar definitivament el cobrament de rebuts al teu compte.

Des de la teva banca en línia pots accedir a l'opció Comptes > Transferències > Anul·lació de transferències. Fes clic en l'ajut per obtenir més informació sobre els horaris per poder fer les anul·lacions.

Sí, només has de marcar l'opció que indica que vols que l'abonament de les transferències es faci el mateix dia en què l'emets. Recorda que aquest servei té un cost, del qual seràs informat abans de signar l'operació.