Solucions

loader Cargando...

Joves


cuenta joven

El Compte Jove és un compte corrent especialment dissenyat per a tu, si tens entre 18 i 30 anys. Amb aquest compte obtindràs molts avantatges

Et tornem el 2% de l'import de les recàrregues de mòbil que facis des de caixers i Banca Electrònica i te l'ingressem al teu compte.

franja jovenes
Solucions
  • Iniciatives Empresarials: En Cajamar Caja Rural t'ajudem a muntar la teva nova empresa o la teva activitat professional. Et financem fins al 90% de la inversió en actius fixos. Pot ser amb garantia hipotecària o personal.
  • Si prefereixes comprar:
    • Hipoteca Habitatge Bonificada: Premiem el teu compromís i et rebaixem el tipus d'interès en funció dels productes i serveis que tinguis contractats amb nosaltres. Fins a 40 anys!

A més a més, amb el teu compte jove...

Llibreta electrònica

Llibreta electrònica

En lloc d'una llibreta convencional, disposaràs totalment de franc d'una "Llibreta electrònica" personalitzada, amb què et podràs identificar com a Jove. Aquesta "llibreta" portarà imprès el teu nom i el teu número de compte, i a més a més et permetrà fer:

  • Consulta de saldo
  • Moviments

En compliment de la Llei 22/2007, d'11 de juliol, sobre comercialització a distància de serveis financers destinats als consumidors, li oferim informació prèvia a la contractació (en espanyol) (PDF 108 KB.).