Firma d'Operacions


loader Cargando...

Màxima seguretat en les seues operacions per Banca Electrònica, complint les recomanacions europees de Securepay

El nostre sistema de firma sempre mantindrà la sol·licitud en pantalla de dos coordenades de la seua Targeta de claus, i addicionalment, segons el tipus d'operació, una clau que rebrà immediatament en el seu telèfon mòbil, a través d'un missatge SMS gratuït.

La sol·licitud de la clau es farà en funció de si l'operació a realitzar és considerada rellevant(*) o no.

 • Operació NO considerada rellevant(*), se li sol·licitaran en pantalla les dos coordenades de la seua Targeta de claus.

  1. Després d’introduir les dades de l’operació, en la pantalla de confirmació se li sol·licitarà que introdïsca dos coordenades de la seua targeta personal de claus:
  2. Teclege les coordenades que se sol·liciten i l’operació es durà a terme.

  firma sms tarjeta claves
 • Operació considerada rellevant(*), per a la firma de l'operació se li sol·licitaran dos coordenades de la seua Targeta de claus i una clau que se li enviarà al seu telèfon mòbil per mitjà d'un missatge SMS gratuït.

  1. Després d'introduir les dades de l'operació, en la pantalla de confirmació se li sol·licitarà que introduïsca les dos coordenades que se li indicaran en pantalla de la seua targeta personal de claus.
  2. Rebrà immediatament, en el seu telèfon mòbil, un missatge SMS gratuït, amb la clau que ha d'introduir.
  3. Comprove que les dades de l'SMS són les de l’operació que vol realitzar.
  4. Teclege les coordenades que se sol·liciten i l’operació es durà a terme.
  sistema firma sms
(*)Transacció rellevant: Aquella que el sistema valore com a tal, després de fer-ne una anàlisi interna i immediata. Podran ser operacions poc freqüents, d'import elevat, repetitives en intervals curts de temps, per controls aleatoris, etc.

Per la seua seguretat, recorde que:
 • No li sol·licitarem mai cap dada personal, com el seu número de mòbil, model o claus d’accés, i no ha d’accedir a la banca electrònica des d'enllaços inclosos en missatges electrònics o en SMS.
 • Només li sol·licitarem dos coordenades de la seua targeta de claus, i únicament per a confirmar operacions que haja sol·licitat prèviament.

Si la seua banca electrònica sol·licita alguna dada personal, contacte amb nosaltres en el telèfon +34 950 21 01 91.