Oficina de Seguretat de l'Internauta

Cargando...

Des d’Inteco i Cajamar Caja Rural s’ha iniciat una sèrie d’accions que aposten per la conscienciació i la informació dels cibernautes, a fi de protegir la seua privacitat en la navegació per la xarxa.

Entre les diverses alternatives, volem destacar el paper fonamental que fa l’Oficina de Seguretat de l’Internauta (OSI) (in Castellá), la qual té com a objectiu incrementar la cultura de la seguretat, la prevenció i la formació mitjançant informació clara i concisa sobre la tecnologia i l’estat de la seguretat en Internet. Al mateix temps, s’impulsa la detecció i denúncia de noves amenaces en la xarxa, de fraus, estafes en línia o de qualsevol altra classe d’atac de seguretat informàtica.

En este portal (in Castellá) trobarà informació general sobre la seguretat en Internet, recomanacions, guies i ferramentes amb què navegar més segur, i posem a la seua disposició, entre altres, les seccions següents:

  • Centre d’Atenció Telefònica en el 901 111 121, en què es presta atenció personalitzada a les seues consultes i problemes de seguretat.
  • Fòrums de Seguretat de l’OSI, atesos per experts i en els quals també participa la comunitat internauta.
  • Assistent de Seguretat, que el guiarà per a tal de resoldre el problema i permet contactar amb els seus tècnics.
  • Guies específiques per a la resolució de problemes de seguretat.