Preguntes freqüents


loader Cargando...

Podem ajudar-te amb qualsevol dubte que tingues sobre els servicis que oferim.

Amb tot, si el teu cas o pregunta és molt singular i no la trobes a continuació, utilitza els mitjans que et detallem més avall per a ajudar-te immediatament.

Consultes més freqüents segons els clients de Cajamar Caja Rural

Per a activar la Firma SMS haurà de telefonar al 900 15 10 10 o acudir a la seua oficina,i ser titular d'una targeta no virtual.

Pots enviar transferències en euros a la majoria dels països d'Europa que pertanyen a la zona SEPA, però si vols enviar transferències a altres països amb una divisa diferent de l'euro,poses en contacte amb la teua oficina, ja que s'han de fer una sèrie de gestions que requerixen la teua firma.

Des de la teua banca en línia accedint a la pestanya "Els meus comptes" i seleccionant l'opció "Moviments". A més, també pots descarregar els moviments en un fitxer amb format C43 per a poder carregar-los així en el teu propi programa de comptabilitat.

Sí, només has de marcar l'opció que indica que vols que l'abonament de les transferències es faça el mateix dia en què l'emets. Recorda que este servici té un cost, del qual seràs informat abans de firmar l'operació.

Pots consultar els càrrecs per domiciliacions o altres rebuts, extractes de compte, liquidacions, rebuts de préstec, transferències recibidas... des de fins com a mínim 3 anys. Imprimix aquells documents que t'interessen o guarda'ls en el teu ordinador.

Per banca en línia en Comptes > Pagaments i seleccionant l'opció de "Consulta i gestió de domiciliacions".

A través d'este servici pots atendre els diversos models de pagament de les administracions públiques (Hisenda, comunitats autònomes, ajuntaments, o organismes i entitats dependents de naturalesa pública. Entra en banca en línia en Pagaments > Pagament de tributs, estalviaràs temps i guanyaràs comoditat.

Sí, només has d'anar a la pestanya "Els meus comptes", i seleccionar l'opció "Moviments" i "Entre dates".

Pots consultar els càrrecs per domiciliacions o altres rebuts, extractes de compte, liquidacions, rebuts de préstec, transferències recibidas... des de fins com a mínim 3 anys. Imprimix aquells documents que t'interessen o guarda'ls en el teu ordinador.

Des de la teua banca en línia pots accedir a la consulta de domiciliacions des de la pestanya "Pagaments". Et donem la possibilitat de gestionar les teues domiciliacions, donar-ne d'alta de noves, controlar els rebuts pendents, fer devolucions i fins i tot bloquejar definitivament el cobrament d'algun en concret en el teu compte. Totes estes opcions les tens igualment disponibles com a usuari de banca telefònica.