Preguntes freqüents


loader Cargando...

Gestió de rebuts

A través de banca en línia accedint a Comptes > Pagaments i seleccionant l'opció de "Consulta i gestió de domiciliacions". Esta opció la tens igualment disponible en caixers i banca telefònica.

Per banca en línia, accedint a Comptes > Pagaments i seleccionant l'opció de "Consulta i gestió de domiciliacions".

Per banca en línia en Comptes > Pagaments i seleccionant l'opció de "Consulta i gestió de domiciliacions".

A través d'este servici pots atendre els diversos models de pagament de les administracions públiques (Hisenda, comunitats autònomes, ajuntaments, o organismes i entitats dependents de naturalesa pública. Entra en banca en línia en Pagaments > Pagament de tributs, estalviaràs temps i guanyaràs comoditat.

A través del web, en Comptes > Pagaments > Pagament de rebuts. Una altra opció molt útil és a través de l'aplicació mòbil, utilitzant l'opció d'escaneig del codi de barres amb la càmera del telèfon, també en un caixer, amb targeta o llibreta, o directament amb diners en efectiu.

Des de la teua banca en línia pots accedir a la consulta de domiciliacions des de la pestanya "Pagaments". Et donem la possibilitat de gestionar les teues domiciliacions, donar-ne d'alta de noves, controlar els rebuts pendents, fer devolucions i fins i tot bloquejar definitivament el cobrament d'algun en concret en el teu compte. Totes estes opcions les tens igualment disponibles com a usuari de banca telefònica.