Preguntes freqüents

loader Cargando...

Operacions de comptes

Podràs veure el saldo del teu compte en la pantalla principal d'accés a la teua banca en línia i en la consulta de moviments. A més, si necessites més informació, pots veure-la en l'opció de "Dades compte". Esta informació també la pots obtindre a través de banca telefònica.

El saldo que veiem en el compte és el saldo comptable. Pot ocórrer que hi haja una retenció d'alguna quantitat sobre eixe import, produïda per l'ingrés de xecs d'altres entitats, provisions de fons per a formalització d'hipoteques, enviament de remeses de rebuts, etc. En este cas, hauràs de consultar el saldo disponible, que és aquell del qual pots disposar fins al moment en què desaparega la retenció indicada anteriorment.

Per a cancel·lar el teu compte has de posar-te en contacte amb la teua oficina, ja que han de fer-se una sèrie de gestions que requerixen la teua firma.

Per a modificar els titulars d'un compte has de posar-te en contacte amb la teua oficina, ja que han de fer-se una sèrie de gestions que requerixen la teua firma i la de les altres persones que intervenen en el compte.

Des de la teua banca en línia accedint a la pestanya "Els meus comptes" i seleccionant l'opció "Moviments". A més, també pots descarregar els moviments en un fitxer amb format C43 per a poder carregar-los així en el teu propi programa de comptabilitat.

Sí, només has d'anar a la pestanya "Els meus comptes", i seleccionar l'opció "Moviments" i "Entre dates".