Preguntes freqüents


loader Cargando...

Transferències

Des de la teua banca en línia o telefònica, fer una transferència a una altra entitat és fàcil i ràpid; només necessites saber l'IBAN del compte, el titular i la quantitat. A més, pots indicar que l'ingrés es faça efectiu el mateix dia, sempre que la faces abans de les 14:00 (horari peninsular, fins a les 11:00 per a eurotransferències). Els traspassos entre els teus comptes són senzills i a l'instant. Si vols, pots fer que eixes transferències o traspassos es facen de manera automàtica segons la periodicitat que establisques. També pots fer-ho a través de banca telefònica amb l'ajuda d'un agent especialitzat.

Des de la teua banca en línia pots accedir a la consulta de domiciliacions des de la pestanya "Pagaments". Et donem la possibilitat de gestionar les teues domiciliacions, donar-ne d'alta de noves, controlar els teus rebuts pendents, tornar rebuts i fins i tot bloquejar definitivament el cobrament de rebuts en el teu compte.

Des de la teua banca en línia pots accedir a l'opció Comptes > Transferències > Anul·lació de transferències. Punxa en l'ajuda per a obtindre més informació sobre els horaris per a poder fer les anul·lacions.

Sí, només has de marcar l'opció que indica que vols que l'abonament de les transferències es faça el mateix dia en què l'emets. Recorda que este servici té un cost, del qual seràs informat abans de firmar l'operació.