La teua caixa respon

tu caja responde

Solucions en un clicPreguntes freqüents
Preguntes i respostes (en espanyol)

Totes les preguntes que et pots plantejar sobre la nostra banca a distància.

Vídeos explicatius
Vídeos explicatius

Divertits vídeos on et mostrem el funcionament d'alguns dels nostres servicis.

Infografies
Infografies

Accedix a les nostres infografies i aprén a manejar la teua banca a distància.

Simuladors
Simuladors

Tots els nostres simuladors al teu servici, perquè pugues calcular-ho tot.D'una ullada

Preguntes freqüents

Per a activar la Firma SMS haurà de telefonar al 900 15 10 10 o acudir a la seua oficina, i ser titular d'una targeta no virtual.

Pots enviar transferències en euros a la majoria dels països d'Europa que pertanyen a la zona SEPA, però si vols enviar transferències a altres països amb una divisa diferent de l'euro, poses en contacte amb la teua oficina, ja que s'han de fer una sèrie de gestions que requerixen la teua firma.

Pots consultar els càrrecs per domiciliacions o altres rebuts, extractes de compte, liquidacions, rebuts de préstec, transferències recibidas... des de fins com a mínim 3 anys. Imprimix aquells documents que t'interessen o guarda'ls en el teu ordinador.

Des de la teua banca en línia accedint a la pestanya "Els meus comptes" i seleccionant l'opció "Moviments". A més, també pots descarregar els moviments en un fitxer amb format C43 per a poder carregar-los així en el teu propi programa de comptabilitat.

Sí, només has de marcar l'opció que indica que vols que l'abonament de les transferències es faça el mateix dia en què l'emets. Recorda que este servici té un cost, del qual seràs informat abans de firmar l'operació.


Vídeos explicatius

Pagament de rebuts caixer i càrrega de mòbil


Simuladors