Migranchef

loader Cargando...

Compta amb el Compte Menuts i aprofita a l'obrir-lo per a emportar-te el pack "MiGranChef", compost per un barret de cuina i un davantal infantil.

El més important és que cresquen forts i sans. És el millor per a ells i el millor per a nosaltres.

Obri ara un compte per als més menuts de la casa, fes un ingrés de 60 €, contracta la i-bústia i emporta't el pack "MiGranChef", perquè els teus fills aprenguen a menjar aprenent a cuinar.

ninos
Promoció dirigida a nous clients entre 0 i 17 anys que contracten un Compte Menuts, facen un ingrés igual o superior a 60 euros i contracten la i-bústia. Vàlida per a totes les oficines de les entitats del Grupo Cooperativo Cajamar, des de l'1 de maig fins al 30 de setembre de 2016 o fins a exhaurir-ne les existències (1.000 unitats). L'alta com a nou client i l'obertura del compte i l'ingrés de 60 euros ha de ser posterior a la data d'inici de la promoció (1 de maig de 2016). Este ingrés haurà de fer-se amb diners en efectiu o transferències procedents d'altres entitats. Article promocional: pack compost per un davantal de cuina infantil i un barret de cuina. Fiscalitat segons legislació vigent. L'import de l'article es considera a efectes fiscals rendiment de capital mobiliari per al seu perceptor, subjecte a tributació i a ingrés a compte del 20%. Correspondrà a l'entitat la realització d'este ingrés a compte, la quantia del qual serà assumida com a major import de la retribució pactada. L'IRC anirà a càrrec de l'entitat. Per a més informació, consulte les Bases de la promoció.